Приянка Чопра, която от много години е приятелка на херцогинята на Съсекс, сподели, че според нея Меган е жертва на расизъм.

Принц Хари, принц Уилям, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и окончателната им раздяла

Разпадът на Фантастичната кралска четворка

Скоро нищо няма да свързва Меган, Кейт, Хари и Уилям

Приянка смята, че злобните коментари от страна на хората срещу настоящата херцогиня са започнали, откакто връзката им с принц Хари е станала публично достояние, но "ако има някой, който може да се справи с нападките, това е Меган".

Съпругата на Ник Джонас разкрива още, че за нея причината за критичните коментари от страна на повечето хора и най-вече на британските медии, е основно заради факта, че Меган произхожда от смесена раса.

"Расизмът е най-основателната причина за тази огромна злоба към херцогинята на Съсекс, но мога да уверя всички, че Меган не се е променила въобще, откакто започна връзката си принц Хари. Тя е все същото страхотно момиче."

Снимка 412489

Източник: GettyImages

В интервю за Sunday Times Приянка Чопра разкрива още, че двете с херцогинята винаги са били много близки, защото споделят едни и същи възгледи. Преди време дори са прекарвали часове, за да си говорят колко голямо значение има диалогът с хората.

Маркъл винаги е заставала зад големи каузи и се е борела за тях. Сега тя продължава да се бори за същите неща, просто я чуват повече хора.

"Меган е толкова модерно момиче. Тя е това, от което светът се нуждае - една самостоятелна жена и човек на действието, която обаче прилича на всеки един от нас. Тя е зашеметяваща, но мога да ви уверя, че не се надува и е напълно и само 100% себе си", казва още Чопра.