Неведнъж сме правили съпоставка между Меган Маркъл и принцеса Даяна по редица причини. Нека пак ги преговорим набързо, за да си обясним напълно поредното разкритие от кралския двор.

И двете дами имат противоречива слава и трудно се приемат като част от кралския двор. Нямат кралско потекло и пораждат много подозрения дали са достойни за брак с принц.

И Меган, и Даяна демонстрират собствен стил и усет към модата. Обличат се семпло и елегантно, рядко залагат на ярки тонове, а по-скоро на основни цветове и класически модели. 

Снимка 308839

Източник: tlc

Те обичат да бъдат близо до хората. Не обичат забрани от рода на тази да не се здрависват с хората, които чакат с часове, само за да ги зърнат. Меган обича да позира и излъчва същата онази увереност, която преди години бе пословична за Лейди Ди.

Маркъл обича да носи някои от бижутата на покойната си свекърва, но само за специални случаи. Камъните на годежния й пръстен също са били нейна собственост. 

Всички тези (а и някои други) прилики не са останали незабелязани и за обслужващия персонал в двореца Кенсингтън. Именно там живеят херцогът и херцогинята на Съсекс от няколко месеца.

Снимка 389891

Източник: GettyImages

А из коридорите на огромната сграда често може да се чуе кодовото име Di 2. Зад него се крие не друг, а самата Маркъл. Именно тя ни кара все по-често да се сещаме за принцеса Даяна, въпреки че и Кейт Мидълтън не пропуска възможност да й отдаде почит, пише Daily Mail.

Кейт Мидълтън, принцеса Даяна и една тиара

Как Кейт Мидълтън почете принцеса Даяна

Перли, диаманти, ордени и още нещо

И няма две мнения, че прякорът Di 2 е точно за Меган. Надяваме се само всички тези прилики да остават в сферата на положителното и херцогинята на Съсеск да няма трагичната съдба на майката на своя съпруг.