Когато стана ясно, че принц Хари се среща с Меган Маркъл и тя е жената, с която е избрал да прекара живота си, веднага се заговори за неодобрението към бившата актриса от страна на кралица Елизабет Втора. Започнаха и сравненията между бременната херцогиня и принцеса Даяна.

Но Маркъл и кралицата много бързо успяха да ни убедят, че двете не само не се мразят, но дори доста се харесват. Всъщност, Меган няма друг избор, но Елизабет Втора определено има. Въпреки това тя демонстрира отношение, на което дори Кейт Мидълтън завидя.

Снимка 404669

Източник: GettyImages

И сега идва поредният жест на кралицата към Меган и нейния съпруг. Както знаем, младото семейство, което очаква своето дете през пролетта, съвсем скоро ще се пренесе в новия си дом - имението Frogmore Cottage, част от замъка Уиндзор. 

Как точно ще изглежда новия дом на Хари и Меган не знаем, но едно е ясно - по стените ще намерят своето място няколко безценни произведения на изкуството. Елизабет Втора е поканила съпрузите да си изберат няколко картини от нейната огромна колекция, с които да декорират новото си семейно гнездо, предава Daily Mail.

Кралица Елизабет, Хари, Меган, Уилям и Кейт и забранените думи

Забранените думи в кралския двор

Тихо, да не чуе кралицата

Същият жест кралицата направи и към принц Уилям и Кейт Мидълтън след сватбата им, така че тук не можем да говорим за тенденциозно отношение. А Хари и Меган все още не са решили категорично кои произведения на изкуството имат място в новия им дом. Вероятно последната дума ще бъде на Маркъл, която се е заела и с интериора.