Миналата събота, 8 юни, Меган Маркъл присъства на тържествата по случай рождения ден на кралицата. Тя и Хари оставиха новородения си син Арчи за няколко часа, за да бъдат редом до останалите членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец.

Появата на Меган на това официално събитие моментално повдигна въпроса за липсата й на друго, провело се съвсем скоро - тържественият прием в чест на Доналд Тръмп, отново в двореца в Лондон. Тогава всички бяха на лице, освен херцогинята на Съсекс, която си имаше оправдание - синът й.

Но на всички ни стана ясно, че Маркъл е избрала да не присъства на кралската вечеря по други причини, различни от майчинските задължения. И тази теория се потвърди от присъствието й на рождения ден на кралицата.

Снимка 427993

Източник: GettyImages

Меган неведнъж е изразявала позиция срещу американския президент преди да стане херцогиня. И явно това нейно мнение не се е променило и досега. Затова тя е демонстрирала характер, заявявайки, че няма да присъства на срещата с него в Бъкингамския дворец, смята кралският коментатор Пиърс Морган, цитиран от Daily Mail.

Според него, поведението на Меган и нейните своеволия не са допустими за ролята й на ново попълнение в кралския двор. Титлата херцогинята идва с редица привилегии, но и с не по-малко задължения.

Доналд Тръмп, Меган Маркъл и какво мисли американският президент за херцогинята

Към кого е злобна Меган Маркъл

Директни обвинения

Приемът в чест на семейство Тръмп бе не по-малко важен случай херцогинята да остави сина си за малко на грижите на наскоро наетите детегледачки. Но за нея да се срещне очи в очи с американския президент е равнозначно на това да предаде последователите на нейните възгледи.