Преди да излезе в така необходима почивка до края на годината, Меган Маркъл имаше поредния си самостоятелен ангажимент. Покрай сватбата й миналата година стана ясно, че тортата за специалния повод е дело на Luminary Bakery - пекарна със социална мисия да помага на жени в неравностойно положение.

Тази седмица те откриха поредния си обект в Лондон и херцогинята на Съсекс бе специален гост на събитието. Тя влезе в кухнята, запозна се с процеса по създаване на сладкиши и разряза голяма, триетажна торта, от която след това всички си похапнаха.

Но покрай усмивките и вкусните моменти, Меган отдели и няколко минути за емоционална реч. А думите й няма как да не свържем с признанията, които направи в документалния филм, излъчен наскоро.

Снимка 445228

Източник: GettyImages

Маркъл говори за културата на мигновеното удовлетворение, при която хората искат веднага да поправиш грешките си, за да спечелиш отново тяхното одобрение. Само че хората не са машини, които се нуждаят от поправка, а раними същества, които имат нужда да бъдат излекувани и това отнема известно време.

Кейт Мидълтън, Меган Мaркъл и съветът на херцогинята на Кеймбридж

Съветът, който Кейт даде на Меган

Не питай старило, питай херцогиня

Сигурни сме, че в това число включва и себе си. Защото херцогинята е категорична, че колкото и различни да са хората със своята съдба, всички имат еднакви страхове, надежди и несигурност, които ги правят равни, пише Daily Mail.