Всички вероятно очакваха изненадващи признания и шокиращи разкрития в подкаста, който Меган Маркъл направи - Archetypes. За момента обаче тези очаквания не се оправдават, а съпругата на принц Хари запазва не само добрия тон, но и "кралското" си поведение.

Принц Хари, Spare и подробности за предстоящата му да излезе автобиография

Цялата истина за принц Хари

Ще я научим от автобиографията му

В новия епизод Маркъл разкрива детайли от ежедневието си с принца и двете им деца. "Лили тъкмо проходи. Тя е на година и няколко месеца", споделя тя за дъщеричката си Лилибет. Синът й Арчи Харисън пък е на три години и се "наслаждава" на тази възраст.

41-годишната Меган разказва още и за това как протича една обичайна сутрин на семейството в дома им в Монтесито, Калифорния. "Сигурна съм, че ще стане още по-хаотично, когато пораснат. Засега имаме бейбифони в стаите и на двете деца. Винаги ставам с Лили, слизаме на долния етаж, а половин час по-късно става и Арчи."

След като и двете деца са будни, Меган приготвя кутията с обяд на Арчи за детската градина. "Съпругът ми му помага да слезне на долния етаж", казва тя и допълва: "Приготвям закуска и за трима им. За мен това е много важно и обожавам да го правя. Това е най-страхотният начин да започнем деня".

В последния епизод на Archetypes Меган разговаря със Софи Трюдо, Памела Адлън и Сам Джей за това какво е да си съпруга и майка. За кратко в разговора се включва й майка й Дориа Рагланд, която й се обажда по FaceTime. Archetypes е наличен за слушане в Spotify.