Докато мнозина откровено завиждат на Меган Маркъл за живота й, ситуацията, в която се намира, всъщност не е толкова за завиждане. Ще си кажем - никой не я карал да се омъжва за принц, щом иска свобода. Но волята на сърцето често е различна от тази на разума.

И така, с началото на връзката на Меган с Хари започна и нейната борба за независимост и разчупване на кралските клишета. Донякъде успешна, но има още много какво да се желае. А за да продължи по пътя си, Маркъл вече има нов верен съюзник.

По волята на кралица Елизабет Втора, съпругата на принц Едуард Софи ще бъде новият ментор на херцогинята на Съсекс. Причината е, че графинята на Уесекс много добре знае какво е да си в положението на съпругата на принц Хари.

Снимка 437440

Източник: GettyImages

София Елън Рис-Джонс се омъжва за сина на Елизабет Втора през 1999 г. Тя не получава титлата принцеса, а остава графиня. По нейна воля и воля на принц Едуард, децата им също не носят кралски титли, за да могат да живеят по-нормален живот. 

Рядко чуваме за снахата на кралицата и дори някои я определят за безлична. Но това е животът, който тя е избрала да води, и си е извоювала тази възможност. Най-малкото защото кралицата я обожава и цени високо нейните качества като член на кралското семейство.

Неведнъж Елизабет Втора ни доказа, че Меган също й е любимка. Затова сега трите с графиня Софи е избрана от кралицата за жената, която може да върне популярността, но и да спечели независимостта на Маркъл, пише The Sun.

Принц Хари, Меган Маркъл и от какво недоволстват съседите им

Кой няма право да си говори с Хари и Меган

Правилата на кралския двор

Съпругата на принц Едуард също е преминавала като победител през не една и две медийни войни, затова със сигурност има ценни съвети, които може да даде херцогинята. Няма как да пропуснем и факта, че Софи е доста близка с Кейт Мидълтън, така че явно всички ще се обединят в името на имиджа и свободата на Меган.