Принц Хари и Меган Маркъл обявиха решението си да напуснат кралския двор като преди това не уведомиха никого от семейството, дори самата кралица. След важната стъпка, която направиха, контактите им с роднините също се оказват доста ограничени.

Херцогът на Съсекс се срещна с Елизабет Втора, баща си Чарлз и брат си Уилям на извънредната среща, която бе свикана заради Мегзит.

На нея обаче не присъства Маркъл, която видимо има желание да скъса всякакви контакти с кралския двор.

Снимка 464139

Източник: GettyImages

Отношенията между Меган и Кейт винаги са били под въпрос и така и не получихме конкретен отговор обичат ли се, мразят ли се. Но е сигурно, че Мидълтън, като вряла и кипяла в кралските дела, е направила всичко възможно, за да приобщи съпругата на принц Хари към кралския двор. Най-малкото, защото тя винаги е била и негова опора.

Дори редките срещи и разговори между двете херцогини обаче вече остават в миналото. Те не са се чували нито веднъж, откакто Меган стегна куфарите за Канада. И това по никакъв начин не тежи на Маркъл, която днес се чувства по-свободна от всякога, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, канадските модни марки и какво очакват от херцогинята

Какво искат канадците от Меган

Услуга за услуга

Херцогинята на Кеймбридж пък е по-заета от всякога след напускането на Хари и Меган. Тя и съпругът й принц Уилям получават все повече и повече отговорности по пътя си към бъдещото място начело на монархията.