Откакто с принц Хари смениха британския кралски двор за цивилен живот в Калифорния, Меган Маркъл е забелязвана по-рядко на публични събития. Макар че напоследък това постепенно се променя, явно в унисон с новия сайт на двойката.

Sussex.com - 5 любопитни детайла за новия сайт на принц Хари и Меган Маркъл

5 любопитни неща в новия сайт на Хари и Меган

На които да обърнем внимание

Последно двамата бяха в Канада, за да отбележат една година до началото на състезанието за военни ветерани и инвалиди, създадено от принц Хари, Invictus Games. Именно там фризьорът на звездите Кади Лий забеляза промяна в 42-годишната Меган.

"Шоколадово кестеняво за Меган, херцогинята на Съсекс, на Invictus Games. Смесицата от червени и златисти подтонове създава динамичен кестеняв цвят, който придава на кожата здравословен блясък, особено през студените месеци", пише той в профила си в Instagram.

Явно Маркъл наистина е направила неусетна промяна в косата си, защото през ноември 2023 г. Лий отново има публикация за нея по повод участието й на събитието Power of Women на Variety.

"Класическо блестящо и богато шоколадово кафяво", пише той тогава към снимка на Меган Маркъл. Наистина тогава косата й е по-тъмна и в студени тонове в сравнение със сегашните златисти отблясъци.