Всички сме в очакване на бебето на принц Хари и Меган Маркъл. Спекулациите, че херцогинята вече е родила не спират, а официална информация все още липсва. Знаем само, че на 8 и 9 май бъдещият татко ще посети Холандия.

Това може да значи две неща - че съпругата му наистина го е дарила с първа рожба преди дни или че терминът й е чак към средата на май. Подозренията, че новият кралски наследник вече е поел първите си глътки въздух се засилиха и от информацията, че кралицата е посетила тайно новия дом на Хари и Меган.

Снимка 415990

Източник: GettyImages

Официално версия е, че Елизабет Втора е посетила Frogmore Cottage, за да види финалния резултат от продължителния ремонт и да приветства формално херцога и херцогинята на Съсекс в новия им дом.

Кралицата е изпила и по един чай с младото семейство и са се разходили из реновираната сграда и двор. Освен това, тя не е виждала Маркъл от близо месец и със сигурност има какво да й каже и какво да я посъветва в моментите, когато всички очакват нейното бебе, пише People.

Оказва се, че кралицата не е единствената, ходила на посещение при Хари и Меган в последните дни. Принц Уилям и Кейт Мидълтън също са наминали да ги видят след великденската служба, която бе отслужена в църквата Сейнт Джордж в Уиндзор. Така че, когато Меган не отиде при тях, те идват при нея.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще бъде ли бебето им принц или принцеса

Ще бъде ли детето на Меган и Хари принц или принцеса

И от какво зависи това

Преди десетина дни пък майката не херцогинята пристигна в Уиндзор, за да бъде плътно до дъщеря си в този най-важен етап от нейния живот. Дория Рагланд със сигурност ще остане поне няколко месеца, за да помага в грижите за новороденото.