Вчера, на Деня на жената, Меган Маркъл получи един страхотен подарък. Елизабет Втора обяви херцогинята на Съсекс за вицепрезидент на Commonwealth Trust - организация под патронажа на кралицата, която свързва, финансира и подпомага млади лидери, които искат да променят света.

По случай Осми март видяхме Меган отново и в ролята й на дейна херцогиня. Тя участва в дискусия, организирана от King's College London и напълно в духа на празника. Маркъл имаше възможността да прави това, което най-много обича - да вдъхновява и окуражава младите дами.

Снимка 411118

Източник: GettyImages

За самостоятелния си ангажимент, който е един от последните й преди да излезе в майчинство, херцогинята избра рокля в черно и бяло с поло яка. Тя е на марката Reiss за 185 паунда. Меган я съчета с блейзър на Alexander McQueen за цели 1250 паунда. Той е от дрехите, с които можем да видим много повече от веднъж, пише Daily Mail.

Снимка 411119

Източник: GettyImages

Няма как да отречем, че роклята на Меган е много красива. Но не сме много сигурни, че е подходяща за жена в толкова напреднала бременност. Дължината й е над коляното, а когато Маркъл седна в средата на сцената, за да заеме и своето централно място в дискусията, видяхме доста от бедрата й.

Принц Хари, Меган Маркъл и една неочаквана поява в Лондон

Как Меган кара Хари да се чувства специален

И то пред всички

Предпочитаме да тълкуваме този моден избор на херцогинята като част от нейния план за вдъхновение на жените. Все пак, тя отново доказа, че дори в напреднала бременност може да изглеждаш стилна и секси.