За личния живот на Меган Маркъл преди да стане херцогиня отдавна се носят митове и легенди. За никого не е тайна, че тя има един брак и един развод зад гърба си, но за останалите й връзки знаем прекалено малко и е трудно да се отсее истина от спекулации.

Подобен е случаят и с предполагаемата авантюра на Маркъл с английския футболист Ашли Коул. Той стана популярен в светските среди с това, че изневери на съпругата си Черил Коул.

И палавият му нрав ни накара да вярваме, че между него и Меган може наистина да е имало нещо. Според мълвата, през 2013 г. Ашли Коул се е опитвал доста настоятелно да привлече вниманието на тогавашната звезда от "Костюмари" чрез контактуване в социалните мрежи.

Това признание херцогинята на Съсекс е направила пред журналистка преди години. А още тогава то бе тълкувано от мнозина като опит да повиши популярността си, която тогава бе далеч от днешното ниво.

Днес братът на Алши Коул - Мати, върна тази тема на дневен ред със своя коментар. Той е категоричен, че брат му никога не се опитвал да сваля Меган, защото тя просто не е неговият тип жена и няма как да е бил привлечен от нея, пише The Sun.

Принц Хари, Меган Маркъл и тайната им база извън Великобритания

Тайната база на Хари и Меган

Къде ще се крият двамата

И така остава без отговор въпросът дали Маркъл не се е опитала просто да си направи евтин ПР на гърба на футболиста, известен със слабите си ангели....