Последната официална поява на Меган Фокс и Machine Gun Kelly бе на наградите Грами, за които той бе номиниран в категорията за най-добър рок албум. След като обаче така и не спечели, половинката му го похвали, че е приел загубата зряло.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и наистина ли са разделени

Наистина ли Меган Фокс и Machine Gun Kelly са разделени

Има ли все още шанс да се оженят

Двойката присъстваше и на партито на Дрейк в петък, 10 февруари, но на следващия ден не бяха забелязани заедно на партито на Sports Illustrated Super Bowl, на което Machine Gun Kelly имаше изпълнение.

За първи път за раздялата му с Меган Фокс се заговори, когато тя качи пост в Instagram, към който написа: "Невярността се усеща в целия ти дъх." След това тя изтри всички техни общи снимки и клипове от профила си, а нещата ескалираха още повече, когато премахна и изцяло акаунта си.

Само преди ден източник на People разкри, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly "не са отменили официално годежа, но Меган свали пръстена си". Източникът издаде също, че двамата и преди са имали проблеми, но този път нещата изглеждат доста сериозни.

Засега категоричен отговор на въпроса какви са точно отношенията между Меган Фокс и Machine Gun Kelly няма, а и последните новини около тях двамата не дават по-голяма яснота. В понеделник, 13 февруари, те са били забелязани заедно в Агура Хилс, Калифорния, пишат People, които споменават, че общи снимки на двамата са се появили в Daily Mail във вторник.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новината за евентуалната им раздяла

Мъжът, който изневери на Меган Фокс

Невероятно, но факт

Какъв обаче е бил поводът за тяхната среща, дали за да върне Меган годежния пръстен, или пък за да се събере отново с Machine Gun Kelly, засега можем само да гадаем.