Много хора още не могат да проумеят как е възможно мъж да изневери на Емили Ратайковски, а отгоре на всичко и да се разведе с нея, след три години брак и дете заедно. Факт е обаче, че една от най-сексапилните жени на планетата е разведена.

Емили Ратайковски, High Low with EmRata и какво сподели за връзките си с мъжете моделът

Емрата приключи с мъжете, но не и с жените

Какво сподели за връзките си Емили Ратайковски

Разведена щастливо, би добавила самата Емрата, и го прави - в собствения си подкаст High Low with EmRata, където разговаря с транссексуалната актриса Томи Дорфман. Томи също преживя развод през 2022 г. и признава в подкаста, че случилото се с Емили й помага да се справи.

"Обичам добрите истории за развод", признава 31-годишната Ратайковски и допълва, че все още пази сватбената си халка. "Всеки път, когато чуя за развод, си напомням, че реакцията ми трябва да е: О, колко тъжно! Но казвам на хората: Браво на теб!"

Моделът допълва, че не смята, че разводът е нещо лошо. "Познавам много хора, които са в нещастни бракове от години, защото ги е страх да се разведат. Не смятам, че това е хубав начин да прекарваш живота си."

Емили Ратайковски се омъжи за продуцента Себастиан Беър-Маклард през 2018 г. През март 2021 г. се ражда синът им Силвестър, а през септември 2022 г. Ратайковски подава молба за развод. Като причина медиите изтъкват "системните" изневери на Беър-Маклард.