Миналата седмица Меган Фокс и Machine Gun Kelly ни съобщиха новината, която дълго чакахме - че са сгодени. Очевидно предложението за брак е било внимателно планирано, за да бъде интригуващо и за милионите им последователи в социалните мрежи. A дни по-късно нестандартната двойка успя отново да привлече вниманието им с поредната си публична поява.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новината за годежа им

Меган Фокс каза "Да"

На специално място

След годежа си на красиво място, което предпочетоха да запазят в тайна, двамата се озоваха в Милано за ревюто на Dolce & Gabbana, на което бе представена мъжката колекция за следващата зима. 

Фокс и музикантът веднага станаха център на внимание с тоалетите си. Двамата заложиха на изцяло черни визии. Актрисата отново е повече от секси в кожен панталон и прозрачно, дантелено боди на Dolce & Gabbana.

Акцент при нея са и широкият, блестящ чокър, както и блестящите колан и чанта, които кореспондират с още по-блестящата цялостна визия на Machine Gun Kelly. 

Той не просто позира на червения килим, а и бе част от ревюто и показа умения на модел на подиума, облечен от глава до пети в марката. Участието на музиканта в модното ревю е поредното признание за неговия стил и усет към модата, които и бъдещата му съпруга високо цени.