Напоследък се нагледахме на много звездни раздели. Но на техния фон има и двойки, които не просто остават заедно, а и предприемат сериозни крачки във връзката си.

Джейсън Момоа, Лиза Бонет и новината за раздялата на двойката

Джейсън Момоа обяви, че се развежда

Аквамен вече е свободен мъж

След годежа на Кортни Кардашиян и Травис Баркър през октомври миналата година знаехме, че е въпрос на време Меган Фокс и Machine Gun Kelly да ги последват. Дори сме си представяли една обща, много нетрадиционна сватба. И ето че и техният ден дойде.

Преди няколко часа Фокс сподели в профила си в Instagram кратко видео, на което виждаме как половинката й, чието истинско име е Колсън Бейкър, пада на колене и й предлага брак. Всичко е точно като по филмите, а мястото е много красиво и явно и много специално за двамата.

"През юли 2020 г. седнахме под този бенгалски фикус. Помолихме за магия. Забравили за болката, с която се сблъскахме заедно за толкова кратък период от време. Неосъзнаващи работата и саможертвите, които връзката ще изисква от нас, но опиянени от любовта. И кармата", пише Фокс в публикацията.

"Някак си година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада и се смях повече, отколкото си представях, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него. И точно както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да. ...и тогава всеки отпи от кръвта на другия", завършва разказа си актрисата.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly, Midnight in the Switchgrass и защо е приел ролята във филма

Machine Gun Kelly за началото на връзката си с Меган Фокс

Съдбата си знае работата

От публикацията, която събра над 13 милиона гледания за броени часове, разбираме, че Machine Gun Kelly е паднал на колене пред бъдещата си съпруга на 11 януари. А сега остава само да узнаем и датата, на която двамата официално ще станат семейство.