През 2010 г. Меган Фокс и Брайън Остин Грийн станаха законни съпруг и съпруга. 10 години по-късно актрисата подаде документи за развод и въпреки че той все още не е финализиран, двамата поеха всеки по нов път в живота си.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и кога актрисата е разбрала, че изпълнителят е сродната ѝ душа

Кога Меган Фокс е разбрала, че Machine Gun Kelly е сродната ѝ душа

Любов от пръв поглед

В последните месеци Фокс е все в центъра на вниманието заради провокациите, на които с новото й гадже Machine Gun kelly се оказаха царе. В началото на годината пък разбрахме, че и Грийн вече не е сам, но предпочита да пази новата си връзка далеч от хорските очи. 

Тази седмица той публикува в профила си в Instagram снимка с Шарна Бърджис, с която са заедно от поне половин година. "Мина доста време, откакто бях с някой, с когото мога наистина да споделя живота си", написа той под кадър, на който виждаме двамата да се целуват.

Бърджис не пропусна да коментира това публично обяснение в любов. "Няма друг, с когото да си представям да споделя живота си. Обичам те", гласи нейното послание. Но, оказва се, един друг не по-малко интересен коментар е изчезнал набързо.

Меган Фокс, с която Грийн всe още не е официално разведен, също коментира снимката на влюбените и написа, че е благодарна за Шарна. Добави и сърце. Но някои се усъмниха в нейната искреност и тя предпочете да изтрие написаното, предава Daily Mail.

Брайън Остин Грийн, Шарна Бърджес и децата му с Меган Фокс

Брайън Остин Грийн с нов опит да ядоса Меган Фокс

Каква снимка публикува в Instagram

Думите на Грийн също предизвикаха изненада в мнозина - говори, че е чакал дълго, за да намери сродна душа, а всъщност от раздялата с Фокс е минала около година. Но да не забравяме, че двамата бяха пред развод и през 2015 г. заради "непреодолимо различие в характерите" и очевидно въпреки десетте години, които прекараха заедно, така и не са успели да си паснат перфектно.