Меган Фокс определено промени поведението си, откакто в живота ѝ се появи Machine Gun Kelly. На всяка една тяхна обща снимка и двамата изглеждат наистина щастливи.

Меган Фокс, бисексуалността и какво празнува актрисата

Меган Фокс отново откровено за сексуалността си

Важно напомняне

Щастие, което очевидно актрисата не е изпитвала с Брайън Остин Грийн. Но сега изглежда на гребена на вълната на любовта, а в интервю за Washington Post споделя, че още от самото начало е знаела, че Machine Gun Kelly е точният човек.

Фокс смята, че още първият път, когато е погледнала в очите му, е разбрала, че това е сродната ѝ душа. "Първият път, в който погледнах в очите му, си помислих: Познавам те. Познавам те от толкова много време, в много различни форми."

Не само в личния си живот Меган Фокс се доверя на усещането си, защото казва, че за някои от филмите, в които се снима, решенията ѝ идват под формата на няколко предчувствие. Като например, че мястото, на което ще се проведат снимките, може да се окаже важно за живота ѝ.

Midnight in the Switchgrass, Меган Фокс, Machine Gun Kelly и трейлър на филма с тяхно участие

Меган Фокс и Machine Gun Kelly са опасно близки

В трейлъра на Midnight in the Switchgrass

И май наистина е така, защото Фокс и Machine Gun Kelly се запознават на снимачната площадка на филма Midnight in the Switchgrass, как ще се развие връзката им за в бъдеще, времето ще покаже.