Харесваме Майли Сайръс, защото е екстравагантна и не обича да се съобразява с някакви норми и изисквания - просто е себе си.

Майли Сайръс, секс играчките и приложението им в интериорния дизайн

Майли Сайръс и секс играчките

Едно неочаквано приложение

Въпреки това малко се изненадахме, когато разбрахме, че не си служи със секс играчките по предназначение, а ги използва за декорация. Никак обаче не ни изненадва това, че намира женските тела за много по-секси от мъжките.

В интервю за SiriusXM изпълнителката реши да говори открито по темата за мъжките и женски тела и то без да си прехапва езика и да премълчава уж неудобни думи и изрази.

Та, във въпросното интервю Майли Сайръс казва, че харесва пенисите и по-точно формата им, защото стоят много като украса на масата. А и изтъква факта, че още от древността благодарение на тях скулпторите изглеждат много добре.

Но женското тяло като цяло за нея е по-красиво. Ето защо в момента за нея има повече смисъл в това да изгражда връзки с жени. И няма никакъв проблем, ако намери жена до себе си, тя да бъде дори по-успяла от нея.

Майли Сайръс, Елтън Джон, “Nothing Else Matters” и предстоящият й албум с кавъри

Майли Сайръс отново подготвя изненада

Странен дует с любим изпълнител

Дори евентуалната ѝ бъдеща половинка да доминира във връзката, защото според Майли Сайръс в миналите ѝ взаимоотношения с мъже много често именно тя е била в доминираща позиция, пише Metro.co.uk.