Точно преди година Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт обявиха, че са разделени. Разводът дойде малко по-късно и сложи официален край на брака, продължил едва осем месеца. А сега, на фона на признанието, че вече не е и с Коди Симпсън, певицата разкри и други интересни подробности от интимния си живот.

В подкаста Call Her Daddy Сайръс е откровена за първия си сексуален контакт, както и за първия мъж, с когото е попаднала в едно легло.

Първото сексуално преживяване на певицата е било тройка с още две момичета. Тя първо е усетила привличане към своя пол. Дори когато е била на 11 е смятала Мини Маус за много секси...

Снимка 450173

Източник: GettyImages

А за пръв път си е легнала с момче, когато е била на 16. И това е бил не кой да е, а бившият й съпруг Лиъм Хемсуърт. Тогава обаче Сайръс си е позволила да го излъже, че не й е първият, за да не изглежда като "загубенячка", а всъщност е имала опит само със своя пол... Все пак, тя сама е решила да му разкрие истината, но чак 10 години по-късно.

Майли Сайръс, Коди Симпсън и признанието за края на връзката им

Когато Майли и Коди вече не са едно цяло

Всяко чудо за няколко месеца

Днес, след всичко, което е преживяла, Майли е категорична, че обича себе си и не съжалява за нищо, което й се е случило, защото именно то я е направило това, което е сега, предава Daily Mail.