Майли Сайръс и Коди Симпсън са от звездните двойки, чиито връзки започнаха бурно, искаха всички да знаят колко им е добре заедно, но не съумяха да запазят отношенията си дори година.

10 месеца след началото на връзката си, изпълнителката потвърди, че вече не са заедно. Направи го в социалните мрежи, като поясни, че двамата са си дали малко време далеч един от друг, за да поработят върху себе си.

Майли и Коди се познават от близо 10 години, но едва миналата есен, месец след официалния край на брака на Сайръс и Лиъм Хемсуърт, двамата се откриха като двойка.

Този път певицата успя да изпревари слуховете и съобщи първа за раздялата, както нямаше възможност да направи миналата година при края на брака си.

"Сега две половини не могат да направят едно цяло и ние работим върху себе си индивидуално, за да станем хората, които искаме да бъдем, както всички на нашата възраст", каза Сайръс.

Майли Сайръс и колко време певицата не си е мила косата

Когато Майли Сайръс скандализира и с личната си хигиена

Колко време певицата не си е мила косата

Тя призова раздялата да не се превръща в голяма драма, защото такава всъщност няма. Въпреки че вече не са си гаджета, двамата с Коди продължават да се виждат и да си хапват пица например. Защото и преди са си били приятели, и занапред ще си бъдат, предава Daily Mail.