Голямото и очарователно семейство Дъглас се увеличава. Актьорът Майкъл Дъглас стана дядо за втори път и това е най-големият му подарък за празниците.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс и семейната им снимка

Най-голямото богатство на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Фамилия за пример

Виновник за радостта е Камерън - синът на Майкъл Дъглас от брака с Диандра Лукър, който също е актьор.

Той и дългогодишната му приятелката Вивиан Тайбс си имат момченце, а новината за появата на най-новия член на фамилията съобщи щастливият татко в профила си в Instagram.

Четиридесет и две годишният Камерън публикува семейна снимка с Вивиан, тригодишната им дъщеря Луа Изи, облечена като Елза от "Замръзналото кралство", и новороденото момченце.

"Кацнахме на планетата Земя. Посрещнете с добре дошъл сина ми Райдър Ти Дъглас", написа той.

Майкъл Дъглас и съпругата му, актрисата Катрин Зита-Джоунс, веднага коментираха щастливото събитие. "Невероятен подарък за празника. Толкова се радвам за Вивиан и теб. Не мисля, обаче, че Луа е особено впечатлена", пише в коментара си Майкъл Дъглас, явно шегувайки се с изражението на внучката му.

Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и как отбелязаха общия им рожден ден

Двойният празник на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Родени в един ден и точно един за друг

Катрин Зита-Джоунс също поздрави семейството и не пропуска да отбележи изражението на момиченцето, което не изглежда особено въодушевено.

За съжаление Камерън не успя да сподели щастието си с легендарния си дядо Кърк Дъглас, който почина на 103-годишна възраст през февруари 2020 г, припомня Hollywood Life.