Родени на една дата - 25 септември. 25 години разлика във възрастта. 20 години брак. 2 прекрасни деца. Любов, устояла на всичко, и семейство за пример. Това са актьорите Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, Дейвид и Виктория Бекъм, Синди Крауфорд и Ранди Гербер и кои са най-дългите звездни бракове

Най-дългите звездни бракове

Когато славата не пречи на любовта

Вчера звездните рожденици наистина имаха огромен повод да празнуват. Майкъл стана на 76, а Катрин - на 51. И е хубаво, че споделиха част от настроението и радостта си с нас, техните почитатели. 

Пръв Майкъл Дъглас публикува колаж от важни за връзката им снимки - сватба, пътувания, ваканции, събития... „Честит рожден ден Катрин! Обзалагам се, че се радваш, че тази година свърши!Това е любов за идната“, написа той на съпругата си.

View this post on Instagram

on

След това Катрин пусна мила снимка от 1974 година, на която тя е на около пет и двете с майка ѝ са някъде в Испания. Снимката, разбира се, събра харесванията на милионите ѝ почитатели.

View this post on Instagram

on

А след това тя публикува поредица от снимки на родени на същия ден звезди. „За мен е чест, че съм родена в един ден с всички тези талантливи хора!“, написа Катрин.

View this post on Instagram

on

„Честит рожден ден на Уил, Хедър, Серж, Барбара и разбира се – на бащата на моите деца Майкъл!", написа Зита-Джоунс до снимките на актьорите Уил Смит, Хедър Локлиър и Майкъл Дъглас, журналистката Барбара Уолтърс и стилиста Серж Норман. Тя почете и актьора Кристофър Рийв, който почина през 2004 г. 

Още много години да се радват на любовта пожелаваме и ние на двамата – родени на един ден и един за друг.