Мая Хоук може и да е дъщеря на Итън Хоук и Ума Търмън, но не изглежда много да разчита на славата на родителите си, за да гради кариера.

Куентин Тарантино, Ума Търман, Мая Хоук и новината, че тя ще участва в третата част на "Убий Бил"

Плановете на Тарантино да събере майка и дъщеря

Или какво да очакваме от "Убий Бил 3"

Всъщност, към момента тя се развива на два фронта. Единият е киното, където може да се похвали с роля в сериала на Netflix - Stranger Things. Междувременно съвсем скоро ще излезе и вторият ѝ студиен албум - Moss.

Това трябва да се случи на 23 септември, а тези дни Хоук пусна и първия сингъл от него, озаглавен "Thérèse". Според самата нея, песента отразява онова тайно място, което всеки човек гради, където може да бъде себе си, без да се притеснява дали ще бъде разбран от останалите, пише Variety.

Все още не знаем дали "Thérèse" ще оглави музикалните класации, но сме напълно сигурни, че видеоклипът към парчето няма да остане незабелязан, защото в него има някои голи сцени. А и самата Мая Хоук е част от тях.

В клипа виждаме как група хора се отдават на сладострастия насред природата и се чувстват свободни. Но в даден момент тази своеобразна оргия бива прекъсната от властите, а участниците в нея - арестувани.