Когато Куентин Тарантино каже, че планира филм, веднага наостряме уши. А когато става дума за трета част на "Убий Бил", няма как да не умираме от любопитство какво е планирал. Защото винаги успява да ни изненада.

Снимка 457158

Източник: Instagram / indiewire

Така е и с идеята, която режисьорът сподели в шоуто The Joe Rogan Experience. "Припомнях си героите 20 години по-късно и си представих Булката и дъщеря й Биби, които са живели спокойно 20 години и внезапно спокойствието им е нарушено."

Тарантино казва, че двете трябва да бягат от отмъщението, което е по петите им и няма как да не си представи Ума Търман, която играе Булката в двете излезли части на "Убий Бил", и реалната й дъщеря Мая Хоук, която да изиграе Биби.

В годините след излизането на филмите той неколкократно споделя идеята, че ще довърши историята. А тя ще се концентрира над желанието на дъщерята на Вернита Грийн (Вивика Фокс) да отмъсти за смъртта на майка си от ръцете на Булката. Дали и кога ще се осъществят плановете на режисьора на "Гадни копилета" и "Джанго в окови" предстои.