"Приятели" е от сериалите, които много хора гледат и до ден днешен без абсолютно никакъв повод - чисто и просто от носталгия и дозата забавление.

Матю Пери не е помнил, че е предлагал брак на Моли Хъруиц

Защо Матю Пери не си е спомнял, че е предложил брак на бившата си

След смъртта на актьора мемоарите му бива преразглеждани

Сега, покрай смъртта на Матю Пери, сме сигурни, че много от феновете на сериала отново ще се впуснат в преглеждане на всички 10 сезона. Обект на интерес е и книгата на Пери "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо".

Именно там актьорът разкрива защо именно на него се е паднала честта да каже последната фраза от последния епизод на "Приятели". Матю Пери е отишъл при Марта Кауфман - една създателките на "Приятели", и е помолил последната реплика от сериала да бъде негова.

И така всички знаем как, когато Чандлър, Моника, Фийби, Рос, Рейчъл и Джоуи се сбогуваха с опразнения апартамент, Рейчъл предлага да пийнат по нещо. И тогава Чандлър казва: "Разбира се, къде?".

"Приятели" и сцената от седми сезон, която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Сцената от "Приятели", която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Загубата се преживява тежко

В мемоарите си Матю Пери пише, че именно той е трябвало да дръпне завесата на "Приятели" и си спомня погледа на Дейвид Шуимър, пише New York Post. А много фенове в социалните мрежи са напълно съгласни, че по този начин сериалът е наистина добре завършен.

анкета

Кой ще остане любимият ви герой от "Приятели"?

Виж резултати

Чандлър 28.3%

Рос 6.6%

Моника 4.7%

Рейчъл 13.1%

Джоуи 31.7%

Фийби 5.9%

Не знам за какво става въпрос 9.8%