Преди години Матю Макконъхи реши да не се снима повече в романтични комедии и ясно даде да се разбере, че предпочита екшъните. Актьорът все пак би участвал в продължението на един от най-успешните и забавни филми с него "Как да разкараш гаджето за 10 дни". И предполагаме, че една от причините е вроденото му чувство за хумор.

Матю Макконъхи, “Как да разкараш гаджето за 10 дни” и ще играе ли отново в романтични комедии

Ще видим ли отново Макконъхи в романтични комедии

Интересна гледна точка

Затова и имаме едно наум доколко сериозен е в някои от по-странните си изказвания. Особено в едно от последните му.

Имаме предвид участието му в подкаста Sway на New York Times. Зведата от "Клубът на купувачите от Далас" сподели, че неведнъж е сънувал собствената си смърт и има "чувството", че ще изгуби живота си "като част от хранителната верига".

Би предпочел да умре по "естествения ред", а не при случаен инцидент или целенасочено нападение.

Самата водеща Кара Суишър остава леко озадачена от отговора му. "Какво искаш да кажеш? Че ще бъдеш изяден от мечка?", пита тя. Макконъхи отговаря, че е сънувал как си отива от алигатори.

Но Матю признава, че е сънувал и как го изяжда мечка. И по този повод уточнява, че "би искал да слезе по този начин в хранителната верига, отколкото да загине в катастрофа".

Матю Макконъхи, политиката и доколко изкушен от нея е актьорът

Ще стане ли Матю Макконъхи губернатор на Тексас

Носителят на „Оскар“ май се изкушава от политиката

"Може да е грозно, болезнено и кърваво, но поне е част от естествения ред. Даже бих си платил за това", цитират Матю Макконъхи от FOX28.