През последните няколко дни всички говорят за решението на Сами Шийн - 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн, да си направи профил в OnlyFans.

Денис Ричардс, OnlyFans и какво мисли за сайта и решението на дъщеря си Сами Шийн

Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и дъщеря си

На това му се казва подкрепяща майка

Вече знаем какво мислят родителите ѝ и дали я подкрепят. Не знаем обаче дали съдържанието, което ще публикува в платформата, ще бъде за възрастни. Но в целия този поток от мнения около това се появява Мартин Шийн.

Бащата на Чарли обаче не коментира действията на внучката си, а говори за нещо друго, което го измъчва. Рамон Естевес, както е истинското му име, казва пред Closer Weekly ще много съжалява, че в началото на кариерата си е решил да приеме сценичното си име.

Снимка 578455

Източник: GettyImages

Шийн споделя, че така и не е променил името си официално и законово. Но въпреки всички тези години, 81-годишният Мартин Шийн казва, че съжалява за това си решение и че не е имал куража и знанията да отстоява вижданията си.

Актьорът допълва, че преди години не е знаел, че синовете му също искат да стават актьори, защото е бил прекалено зает и захласнат по собствената си кариера. Ето защо не е успял да повлияе на Чарли Шийн да не предава рожденото си име.

Сами Шийн, OnlyFans и какво каза дъщерята на Чарли Шийн за решението си

Какво каза дъщерята на Чарли Шийн за OnlyFans

Сами Шийн има възгледите си

Но пък е посъветвал другия си син - Емилио, да не го прави. Мартин твърди, че агентът на Емилио го е съветвал да приеме фамилията Шийн и да се представя с нея, но тогава той е отказал, пише CNN.