Без съмнение тазгодишната церемония по раздаването на Оскарите беше особено вълнуваща заради участието и номинацията на Мария Бакалова. Що се отнася до тоалетите обаче, трябва да признаем, че не сме кой знае колко впечатлени. Ето десетте най-интересни според нас - по пет за дамите и пет за господата.

Мария Бакалова

Нямам как да не започнем с нея. Мария носеше рокля Louis Vuitton в бяло, за направата на която са отишли 100 метра тюл. Впечатляващо наистина, но като че ли "шахматната" й рокля Dior, която носеше на SAG Awards, беше далеч по-забележителна.

Алан Ким

Деветгодишната звезда от Minari беше в костюм Thom Browne с къси панталони и симпатични чорапи до малко под коленете - истинска глътка свеж въздух.

Лора Дърн

Обичаме Лора и винаги сме сигурни, че ще ни изненада с външния си вид. Не изневери и този път с рокля Oscar de la Renta в две напълно контрастиращи части - строга и прибрана блуза в черно и бяла пола изцяло от пера.

Лесли Одом-младши

Оскари обикновено означават едно за гостите от силния пол - смокинги в черно или, в краен случай, сиво/тъмносиньо/бяло. Лесли Одом-младши обаче реши да предизвика дрескода с костюм Brioni в златно - цвят, който се оказа много тренди на тазгодишните Оскари. Ето още един пример...

Кери Мълиган

Готови сме да определим актрисата от "Момиче с потенциал" за най-добре облечената дама на тазгодишната церемония, облечена в златна Valentino.

Риз Ахмед

Актьорът, който до последно бяхме готови да се обзаложим, че ще вземе Оскар за Sound of Metal, беше в строг костюм Prada с неочакван twist - блузата с висока яка.

Реджина Кинг

Кинг откри тазгодишната церемония и обясни правилата за провеждането й в условия на пандемия. Надяваме се някой да я е чул, защото ние бяхме зашеметени от роклята й Louis Vuitton и загубихме ума, и дума.

Лакийт Станфийлд

Номинираният за поддържаща мъжка роля за Judas and the Black Messiah ни пренесе директно в 70-те с диско тоалета си, дело на Saint Laurent.

Зендая

Струва ни се, че както и да се появи облечена Зендая, винаги ще изглежда великолепно. Тук е във Valentino Haute Couture и диаманти на Bvlgari.

Брад Пит

И за десерт един Брад Пит в смокинг Brioni (естествено!) и опашка на тила. Какво повече ни трябва?