След като изгря на червения килим на кинофестивала в Кан и ни зарадва със селфи с Нина Добрев, Мария Бакалова се върна за няколко дни в България, преди да замине отново за красива и пълна със звезди дестинация. Този път тя е остров Капри, а поводът да е там - благотворителният бал на LuisaViaRoma.

Мария Бакалова, Нина Добрев и срещата им на кинофестивала в Кан

Когато Мария срещне Нина в Кан

Две красиви българки и много звезден блясък

Събитието за четвърти път се проведе в партньорство с Unicef в манастира от XIV век Certosa San Giacomo, който събра известни личности от целия свят и от различни сфери на шоубизнеса. Всички те обаче имаха една цел - да съберат средства за Unicef ​​Италия.

Мария Бакалова бе сред списъка с гостите, а други имена в него, които няма как да не споменем, са Емили Ратайковски, Ейза Гонзалес, Оливия Кулпо, Хайди и Лени Клум, Каролина Куркова, Кейти Пери, Ванеса Хъджинс, Криси Тейгън и Джон Леджънд, и много други.

Снимка 541636

Източник: GettyImages

Снимка 541641

Източник: GettyImages

Над 600-те гости се насладиха на романтична атмосфера, изискана вечеря и много изпълнения на сцената. Кейти Пери закри концерта и подкани гостите да продължат купона на афтърпартито, на което всички са се забавлявали до ранни зори, предава Vogue.

Снимка 541635

Източник: GettyImages

E, този път Бакалова не бе щедра откъм снимки от събитието, които да споделя в социалните мрежи, но от официалните кадри разбрахме, че е избрала елегантна рокля на бранда Mônot в черно и бяло.

Мария Бакалова, Седмицата на висшата мода в Париж и срещата й с Джорджо Армани и Ана Уинтър

Мария Бакалова очарова и Джорджо Армани

Продължава да печели фенове

А равносметката от благотворителното събитие е, че бяха събрани пет милиона евро, които ще отидат в организацията, която подкрепя децата. Средствата са натрупани от продажбата на различни произведения на изкуството и бижута, които иначе е трудно да бъдат намерени и закупени.