В последните месеци животът на Мария Бакалова се преобърна на 180 градуса. От момичето от НАТФИЗ тя се превърна в дъщерята на Борат и вече целият свят знае името й.

Мария Бакалова, рожденият ѝ ден и как го отпразнува

Щурият рожден ден на Мария Бакалова

Кой я изненада

Актрисата е желан гост на редица светски събития, не само свързани с киното, но и с модата.

Миналата седмица Бакалова пристигна от САЩ в Монако, за да присъства на ревюто на Louis Vuitton, за което получи специална покана. А след това се отправи към Париж за Седмицата на висшата мода.

В европейската столица на модата родната актриса демонстрира стил и класа и не пропусна да публикува няколко снимки, с които да зарадва последователите си в социалните мрежи. А те й отговориха с десетки хиляди харесвания.

Най-голям интерес предизвикаха последите кадри от модното шоу Giorgio Armani Privé, което се проведе в италианското посолство в Париж. Бакалова не скри вълнението си от невероятното преживяване на първото по рода си събитие, на което присъства.

Емоциите са още по-големи заради личните срещи на актрисата със самия Джорджо Армани, както и с главния редактор на Vogue Ана Уинтър. Бакалова благодари на дизайнера за възможността да се срещне на живо с "легендите" и да създаде незабравими спомени за цял живот.

Присъствието на родната актриса на ревюто на Армани не е особена изненада, защото по време на сезона на кино наградите неведнъж я видяхме да носи красиви техни рокли. И сме сигурни, че това партньорство ще продължи и занапред, а Мария ще има още много поводи да блести на червения килим.