Въпреки многобройните връзки и деца на Ник Кенън, той и Марая бяха много влюбени. Ожениха се през 2008 г. и се разведоха официално след осем години брак през 2016 г. Въпреки че двойката вече не е заедно, те са в сравнително добри отношения и са страхотни родители на двете си деца - Монро и Марокан.

Щурият начин, по който Марая Кери отпразнува рождения си ден

Щурият начин, по който Марая Кери отпразнува рождения си ден

На 53/54 години правиш и такива неща

От Radar Online сега разбираме, че Марая Кери се отказва от плана си да върне бившия си съпруг Ник Кенън в съда заради попечителството над близнаците им. Според източници, близки до двамата, Марая е променила мнението си и повече няма да търси основно попечителство.

По-рано тази година източници потвърдиха пред изданието, че поп звездата е заплашила да подаде молба в съда за пълно попечителство над 11-годишните близнаци, които споделя с Ник, въпреки че споразумението за съвместно попечителство над Монро и Марокан е в сила от развода им през 2016 г.

"Марая иска да го предупреди, че не може просто да влиза и излиза от живота на децата, докато се грижи за другите си деца. И тя иска законна позиция като основен попечител на близнаците", твърди източникът, според който  39-годишният танцьор и настояща половинка на Брайън Танака, първоначално е предложил този ход.

"Браян искаше тя да има пълно попечителство, за да може да получи малко пространство от Ник", добавя още източникът. Според думите му това никак не се е харесало на Ник Кенън, защото по всичко личи, че решение за пълно попечителство не взето от самата Марая Кери, а има външен натиск. 

Изглежда бившите съпрузи все пак са си поговорили по темата и са решили да оставят нещата такива, каквито са и да се радват на съвместното си попечителство над близнаците. 

Да не забравяме, че на Ник Кенън никак не му е лесно, защото има девет деца и то от пет различни жени. С Марая той има две деца - близнаците Марокан и Монро. Но се радва и на две деца, плод на любовта им с Британи Бел. Има близнаци и от модела Аби Де Ла Роса. Те са родени на 14 юни 2021 г. По-късно същия месец се ражда седмото му дете от модела Алиса Скот. За съжаление обаче синът му Дзен почина от рак на мозъка на пет месеца. През януари 2022 г. Кенън обяви, че очаква момче от модела Брийна Тиеси. Ник посрещна деветото си дете, което се роди през октомври, но този път от Аби Де Ла Роса.