Преди няколко дни Марая Кери отбеляза своя 53-и или 54-и си рожден ден. Не е съвсем сигурно на колко точно стана певицата, тъй като информацията в мрежата е противоречива.

Марая Кери на 53/54

Марая Кери на 53 или Марая Кери на 54 - това е въпросът

Защото някой днес има рожден ден

Но не това е важното. По-същественото е че, както по всичко изглежда, носителката на Грами не само не страда за поредната отминала година от живота си, а напротив, търси всякакви варианти да я отпразнува весело и щуро.

Тази година Марая отново се впусна в лудо приключение и реши да скочи дълбоко в океана. От видеото, което самата тя сподели в социалните мрежи, я виждаме, облечена в ярък неопренов костюм как без колебание се гмурка в ярко сините безкрайни води. Певицата изчезва в дълбините за няколко секунди, след което изскача на повърхността и се отпуска доволно по гръб.

"Празнично пръскане в 3:27 на 3.27", озаглави тя публикацията си, с което визира часа и датата, в които всичко това се случва.

Марая, разбира се, не беше сама на празника си. До нея неотлъчно бе приятелят ѝ, хореографът Браян Танака, който не пропусна да я поздрави.

"Това е една от любимите ми снимки. Винаги. Честита годишнина, моя прекрасна кралице", това написа Браян към черно-белия кадър, която сподели в Instagram. На снимката двамата с Марая позират усмихнати, облегнали глави един на друг.

Редица популярни личности се включиха в социалните мрежи, за обсипят Кери с добри пожелания и любов, пише People. Сред тях се открои Крис Дженър, която остави мило послание: "Честит юбилей на моята красива приятелка. Обичам те."

Кейт Хъдсън пък сподели обща снимка с Марая, към която написа: "Честита годишнина на тази икона! Невероятна певица и текстописец."