Седмица след финала на Ергенът 3, двете финалистки Магдалена и Надежда продължават да са най-коментираните жени, а Алек Младенов - най-критикуваният мъж. И докато някои все още се възмущават на неочаквания развой на събитията, двете блондинки отдавна са преглътнали унижението и си живеят живота.

Магдалена Томова за Алек Младенов след "Ергенът"

Магдалена Томова за Алек Младенов след "Ергенът"

Какво сподели една от претендентките за сърцето на Алек

Края на снимките на любовното риалити бе през миналата есен и оттогава досега Маги и Надежда станаха по-популярни от всякога. И както и останалите участнички, не пропуснаха да се възползват от този факт. Eто как продължава животът на двете финалистки.

В Ергенът 3 Надежда призна, че е напуснала работата си като специалист човешки ресурси в голяма компания, за да може да участва в битката на сърцето на Младенов. А след като не успя да я спечели, реши тотално да смени посоката на развитие. 

Още докато течеше излъчването на предаването, тя си отвори свое студио за красота, в което предлага различни процедури. Самата Надежда обаче не е само шеф, а прави грим на своите клиентки. Организира и семинари по гримиране. И въпреки че напоследък в социалните мрежи се коментира колко високи са цените й, със сигурност клиенти не й липсват.

За разлика от нея, Магдалена Томова не е загърбила старата си професия управител на заведение, а междувременно не спира да развива профилите си в социалните мрежи и да се изявява като инфлуенсър. 

Предложения за реклама не липсват, а тя не обича да отказва, и последните й публикации в Instagram са предимно спонсорирани. И явно е решена да се възползва максимално от популярността си, защото знае, че и това е до време - след някой и друг месец ще дойдат новите ергенки.

За българския Ерген и жените със срок на годност

За българския Ерген и жените със срок на годност

Размисли и страсти след финала на Ергенът 3

Засега нито Магдалена, нито Надежда са разкривали дали са успели да открият любовта след края на Ергенът 3. Но сме сигурни, че ако това се случи, трудно ще остане скрито.