Мадона може отдавна да не е издавала нова музика, но за сметка на това прави всичко по силите си да остане в центъра на общественото внимание. Обикновено го прави със секси визии, скандално поведение и някое шокиращо младо гадже.

Мадона, Андрю Дарнел и това ли е новото гадже на певицата

Новото гадже на Мадона (което е с 41 години по-младо)

Слухове или самата истина

Никак не сме изненадани, защото все пак говорим за Мадона, която освен кралицата на попа е и кралицата на провокациите.

Последното ѝ видео, което се появи в Instagram обаче сериозно разтревожи феновете ѝ. 64-годишната изпълнителка на "True Blue" публикува сюрреалистично клипче, в което заема различни предизвикателни пози върху и около зелен мотоциклет Kawasaki, който се намира в просторен гараж. 

Освен това обаче Мадона застава на четири крака и пие вода от кучешка купа. "Гаражна група", озаглави тя видеото, което сподели със своите 186 милиона последователи.

Въпросната ѝ публикация стана причина за разпалени коментари от страна на феновете, много от които изразиха загриженост за психичното състояние на певицата. Те споделиха, че съдържанието, което споделя певицата с последователите си, е малко притеснително в последно време. Много от тях дори я попитаха дали е добре и има ли нуижда от помощ.

Мадона, книгата ѝ Sex, Cardi B и напрежението между двете

Как Мадона ядоса Carbi B

Ето какво се случва

От Hollywood Life са на мнение, че клипчето на Мадона е в отговор на критиките, които отправи преди броени дни 50 Cent срещу нея.

47-годишният рапър критикува неотдавнашната й поредица от провокативни клипове. Той сподели екранна снимка на статия със заглавие: "Мадона използва рап музика за влияние в TikTok, което наистина е жалко и смущава духа ми", придружено с коментар от негова страна, който гласи: "Казах ви, че баба е на наркотици. Като девственица на 64."