Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, е поредното доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото. 25-годишната дама неведнъж попада в полезрението ни с провокативното си поведение. Но този път интересът ни е привлечен от едно от другите деца на Кралицата на попа.

Мадона на 64

Мадона в 31 факта

Защото Кралицата на попа днес има рожден ден

Дейвид Банда е само на 13 месеца, когато през 2006 г. Мадона и Гай Ричи го осиновяват. От Малави, родината на момчето, певицата осиновява и три момичета - Естер, Стела и Мърси. Тях също често виждаме на снимките, които споделя.

Още миналата година Мадона привлече вниманието ни към сина си, като сподели в своя Instagram профил едно интересно видео, на което виждаме Банда в доста необичайна светлина. В краткото клипче, което Мадона с гордост разкри, осиновеният й син се разхожда в дълга рокля в дома им.

Година по-късно изглежда, че синът ѝ не само продължава да носи рокли, но и се чувства все по-уверено в тях. 

В The Tonight Show на Джими Фалън Мадона сподели, че нейният 16-годишен син Дейвид Банда не само носи нейните дрехи, но и изглежда по-добре в тях от самата нея.

"Той може да носи всякакви дрехи и да изглежда модерен", признава тя пред водещия. 

"Дори е досадно. Той носи моите дрехи и изглежда по-добре в тях от мен. Може дори да облече рокля и пак да изглежда като мъж."

Мадона дори прогнозира, че е въпрос на време синът й да стане известен и сам да гостува в шоуто на Джими Фалън, защото според думите й момчето има всичко необходимо, за да стане голяма звезда.

От Daily Mail напомнят, че съвсем наскоро Мадона и нейният син бяха в светлината на прожекторите, когато се появиха на боксов мач заедно.

Мадона, Джими Фалън, бижу за зъби и какво си подари певицата за рождения ѝ ден

Какво си подари Мадона за рождения ден

Певицата е истински експериментатор в модата

Дейвид избра червена рокля на adidas и Gucci, повтаряйки образа на майка си, в който тя се появи на премиерата на филма "Безсъници в Сиатъл" през 1993 г. А по-рано Дейвид организира домашно модно ревю в бяла копринена рокля на Mae Couture.