Мадона е истински експериментатор в модата. Неведнъж е показвала ексцентричност и дързост в начина, по който се облича и аксесоарите, които подбира. Дни преди рождения си ден тя показа подаръка, с който сама се е почерпила за празника - своето бижу за зъби.

Мадона на 64

Мадона в 31 факта

Защото Кралицата на попа днес има рожден ден

Кралицата на попа показа новата си придобивка по време на шоуто "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", като шеговито помоли водещия да я предупреди, ако започне да фъфли. Той от своя страна отвърна, че "зъболекарските ѝ аксесоари" изглеждат страхотно.

Освен че са специален подарък за рождения ѝ ден, Мадона разкри, че лично тя ги е проектирала.

"Хората имат проблем с моето бижу за уста, не знам защо", каза тя и добави, че го носи от десетилетия. "Просто ми харесва как изглежда, защото имам наистина грозни зъби", цитират я от Page Six.

Сред най-впечатляващите аксесоари на изпълнителката на "Like a Virgin" е комплектът, който тя си поставя през 2013 г., изработен от истинско злато и украсен с 24 диаманта. Тя притежава и модел с малък кръст с шипове, поставен между двата ѝ предни зъба. Него тя носи на Met Gala през 2017 г.

Въпреки че Мадона обожава този аксесоар, много хора в социалните мрежи не го одобряват.

"О, боже мой. Гледам Мадона в шоуто на Джими Фалън и тя изобщо не може да говори. Шините ѝ буквално пречат на способността ѝ да говори. Това е лудост", пише потребител в Twitter, а друг добавя: "Иска ми се Мадона никога да не беше научила за това бижу".

Мадона, MTV Video Music Awards, "Like a Virgin" и неволно показалите се задни части на певицата

Когато Мадона е била на косъм да изгуби кариерата си

Когато провокацията беше нещо лошо

Но не всеки застава срещу решението ѝ да си постави метал върху зъбите. "#Madonna's GRILL се превърна в символ на това да не ти пука. Да водиш битка срещу предварително създадени очаквания. И затова го обичам!", пише в нейна подкрепа фен през 2017 г.