Мадона винаги е тази, която знае как да провокира. Тази, която не се притеснява нито от годините си, нито от голотата. Но Мадона е и майка на шест деца, жена, която търси семейния уют, дори и той да включва и компанията на гаджето й, което е на годините на сина й.

Преди дни бе Денят на благодарността и кралицата на попа го посрещна в пълен състав - както с половинката си Аламалик Уилямс, така и с всичките си наследници. И дори реши да ни зарадва със семейни снимки, които за нея са голяма рядкост.

Мадона има две биологични деца - Лудрес и Роко, които са от връзките й с Карлос Леон и Гай Ричи. Останалите четири деца на певицата са осиновени - осемгодишните близначки Стела и Естер Чиконе, 15-годишният Дейвид Банда и 14-годишната Мърси Джеймс. Всички те са родом от Малави, Африка.

Тази гледка определено не се вижда всеки ден, защото рядко виждаме Лудрес с майка й, а Роко - още по-рядко, защото живее за постоянно при своя баща във Великобритания, предава Daily Mail.

Мадона, астрологията, зодиакът и причината да не иска да направи албум с Давид Гета

Зодиите, с които Мадона отказва да работи

Кралицата на попа си има своите странности

Мадона е истински благодарна за мигове като тези, в които е обградена от тези, които най-много обича. А когато децата й не са около нея, тя отново се радва на компанията на Уилямс, с когото са все така влюбени и неразделни.