Мадона и новото ѝ гадже Аламалик Уилямс вече по никакъв начин не се притесняват да демонстрират връзката си. Певицата дори сподели множество снимки и видеа от ваканцията им на Малдивите.

Мадона, Аламалик Уилямс и задълбочава ли се връзката между двамата

Връзката на Мадона с младото ѝ гадже става все по-сериозна

За истинската любов възрастта няма значение

Именно там виждаме нея и децата ѝ да се забавляват на воля в компанията на младия танцьор.

Очевидно Мадона се гордее не само с шестте си деца, но и с половинката си, защото както се забелязва от каченото в профила ѝ в Instagram, Аламалик присъства навсякъде. Че кой не би се гордял със секси гадже, което на всичко отгоре е и с 35 години по-младо.

"Няма нищо по-лекуващо от почивка със семейството", пише Мадона под някои от снимките. Ето как открито признава, че младият танцьор вече е част и от него.

Като се има предвид на колко години са по-големите ѝ деца и разликата във възрастта, която имат двете влюбени гълъбчета, не може да се отрече, че Уилямс е като връстник на някой от тях. 

И все пак връзката им май се задълбочава с всеки изминал ден, особено като се има предвид, че двамата вече ходят заедно на почивки. Видимо не се притесняват да показват ни най-малко колко много се обичат и колко добре си изкарват заедно.