Както добре е известно на всички вече Мадона има ново гадже, което е 35 години по-младо от нея. 61-годишната певица вече не крие интимната си връзка с 26-годишния Аламалик Уилямс.

Двамата бяха заснети да си разменят ласки на хотелска тераса пред погледите на дъщерята на Мадона Лурдес, която е почти на същите години като гаджето на майка си.

Според хора от екипа на Мадона, тя и Аламалик, който е част от балета на турнето Madame X, са заедно от около година и очевидно родителите на момчето не само са наясно, а и нямат нищо против синът им да се има връзка с по-възрастна жена.

Мадона, Аламалик Уилямс и това ли е новото гадже на певицата

Новото гадже на Мадона (което е с 35 години по-младо)

Хванати в крачка

Родителите на Аламалик смятат, че за истинската любов няма значение възрастта. И сякаш, за да докажат добрите си искрени намерения към Мадона, семейството на Аламалик все по-често се среща с певицата на вечери и семейни събирания.

Според TMZ Мадона и децата ѝ дори са прекарали част от празниците заедно с Аламалик и семейството му. Двете влюбени гълъбчета пък изобщо не се притесняват открито да демонстрират любовта си пред своите роднини.

Мадона не пропусна да сподели и видео в профила си в Instagram, на което се вижда как тя и Аламалик си играят в морето с някои от по-малките деца на певицата.

Певицата дори е поканила родителите на Уилямс на концерти в Лондон и Франция в началото на 2020 г., а те вече са резервирали билети за полетите си.

След такива семейни събирания и бъдещи съвместни планове, по всичко личи, че връзката между Мадона и Аламалик става все по-сериозна. Нищо чудно скоро време двамата да минат и под венчило.

Няма да са първата, няма и да са последната двойка с такава голяма разлика във възрастта, която се радва на щастлив семеен живот. Разбира се, до момента всичко е само предположения и тепърва ще следим как се развива любовната им история.

Мадона, новото й гадже Аламалик Уилямс и какво мислят родителите му за връзката им

Какво иска Мадона от младото си гадже

Задава ли се сватба