Преди време споделихме как актрисата Кристен Бел поддържа форма, без да си дава много зор. Явно това или е тенденция, или прочутите майки просто нямат избор заради липсата на време. Защото и колежката ѝ Луси Лиу изглежда перфектно, като полага елементарни грижи и за здравето, и за фигурата си.

Кристен Бел, бягането, вдигането на тежести и как още поддържа форма звездата

Малките тайни за отлична форма на Кристен Бел

Кратки, но ефикасни

Лиу е на 52, но изглежда чудесно за възрастта си. Наскоро споделя тайната формула за завидната ѝ форма, която включва малко упражнения и определен режим на хранене.

Пред Women's Health актрисата казва, че благодарение на диетата и личния ѝ план с тренировки, тя се чувства изпълнена с енергия и по-здрава от всякога. Дори и след най-тежките си дни на снимачната площадка.

Луси Лиу определено се старае, но не полага кански усилия. Даже напротив.

Тя е вегетарианка

В продължение на близо една година Лиу се подлага на стриктна веганска диета, но в края на 2020 г. скъсва с нея и става вегетарианка. Споделя, че именно растителните ястия я зареждат с повече енергия и благодарение на тях вече се подува по-малко.

Сред любимите ѝ предложения са пикантна каша от киноа и супа от гъби с корен от лотос и фурми.

Държи на протеините

Акупунктуристът на Луси ѝ препоръчва да върне яйцата и сиренето в менюто си и актрисата с радост приема съвета му. Защото те са любими и на петгодишния ѝ син Рокуел, който обича да споделя с нея храната си.

Залага на кратките тренировки

Луси е далеч от мисълта за дългите и изтощителни тренировки във фитнеса. Качва се за 20 минути на колелото и още 10 минути прави упражнения за укрепване на ръцете.

Както самата тя казва, те "помагат за задействането на двигателя". А когато е далеч от дома си, посещава часове по SoulCycle.