Откакто преди няколко месеца сподели, че е бременна, Луиза Григорова-Макариев не спира да качва снимки в профила си в Instagram. С тях споделя и как се развива бременността ѝ.

Луиза Григорова-Макариев и какъв ще е полът на бебето ѝ

С какво се похвали Луиза Григорова-Макариев

Една страхотна новина

А по всичко личи, че е повече от щастлива и че скоро ще бъде майка. Преди броени дни тя се похвали и къде са решили да си починат със съпруга ѝ Мартин Макариев.

"Слънчице, вода, природа, вкусно хапване... на прекрасно място с любимия човек. Това е моята почивка в България", написа под една от снимките актрисата, като отбеляза, че се намира в Белчин - малко селце, разположено в долина между планините Рила, Верила, Витоша и Плана.

Именно от Белчин Луиза сподели един дори още по-любопитен кадър, на който виждаме я по бански да показва бременното си коремче. Макар да е вече в напреднала бременност, Луиза изглежда наистина в страхотна форма, за която сме сигурни, че ѝ завиждат много бъдещи мами, понатрупали повечко килца.

"Здравей, 7-ми месец", пише актрисата под снимката си. Много от феновете ѝ не пропуснаха възможността да я похвалят колко добре изглежда, а Луиза отдели време лично да отговори на всеки един коментар.

Луиза Григорова-Макариев, Яна Маринова и как актрисата изненада колежката си за рождения ѝ ден

Луиза и Яна - очаквано дива комбинация

Един специален повод с една специална снимка