В края на март месец Луиза Григорова-Макариев зарадва феновете си с щастливата новина, че със съпруга ѝ Мартин Макариев очакват първото си дете.

Луиза Григорова-Макариев и бременна ли е актрисата

Бременна ли е Луиза Григорова-Макариев

Какво разкри актрисата в профила си в Instagram

Оттогава актрисата използва профила си в Instagram, за да разкрива и подробности около бъдещия им наследник.

Преди няколко дни Луиза побърза да разкаже, че съвсем скоро ще знае и пола на бебето - един много чакан за нея момент от самото начало.

Актрисата допълни, че вече търси всевъзможни начини за "опознаване с човечето" и се оказва, че има много изследвания, които доказват, че реагира не само на звуци, а и на допир, и на движения. Затова и тя се опитва да помага за развитието на сетивата и мозъка му, още докато е в корема ѝ.

Луиза Григорова-Макариев, "Диви и щастливи" и как се прави филм за мъжки момичета

Най-дивата и щастлива Луиза Григорова-Макариев

Колко голямо е предизвикателството да снимаш екшън филм

След като разбра за пола, Луиза побърза да го съобщи и на феновете си - с едно много забавно видео от вкъщи. В компанията на майка си и сестра си, и заобиколена от розови и сини балони, актрисата разкри, че очаква момченце.

"В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме "Женското царство", затова реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо "Женско царство", написа под видеото Луиза.

Луиза Григорова-Макариев и как се пошегува с бременността си

Как Луиза Григорова-Макариев се пошегува с бременността си

Чувство за хумор от една бъдеща майка