Третото поредно „Drum'n'jazz" събитие на HMSU (http://www.hmsu.org) ще събере на 23 ноември в парти център „4 КМ" фенове на Drum'n'Bass и Джаз музиката.

В трите зали с емблематични имена „Drum", „Jazz" и „Bass" ще бъдат представени авангардни музикални течения и нови продукции на родни и световни величия.

В „Джаз" залата Теодосий Спасов ще представи с проекта „Вяра" съвместната си работа с артистите Пейо Пеев, Петър Миланов, Румен Тосков и Христо Йоцов.

Най-новите творби в етно-електро стил ще очакваме и от Иван Шопов, познат на публиката като CooH (H.M.S.U, Position Chrome, Offkey, Кукер).

Изпълнения на живо ще представят още EXo (H.M.S.U.) заедно с барабаниста Виктор Александров, меланхоличните Nasekomix и добре познатия роден експериментатор Shamanez (Z-Dimension).

Изпълнението на легендарното дуо LTJ Bukem и MC Conrad заема водещо място в програмата в зала „Drum". Там ще се изяви и получилият световно признание Скот Монтейт, познат още с псведонима си Deadbeat (~escape/Canada).

В предварителен разговор LTJ Bukem сподели, че с голямо нетърпение очаква да се срещне с Теодосий Спасов, както и да чуе изпълненията му на живо.

Родните таланти ErrorBeauty (Zvuked), Mocks (H.M.S.U., T-free) и Konspirator (H.M.S.U.) ще допълнят дръм програмата по един наистина неповторим начин.

В „Bass" залата феновете ще могат да чуят специално подготвените сетове на добре познатите родни артисти Acidtrip (H.M.S.U.), Targy (H.M.S.U.), Solaris (Bassline-BG), Stoyan (Magrathea) и съвместното изпълнение на Ogonek & Cooh (H.M.S.U.).

Събитието ще предложи на посетителите и атрактивни визии, декорация и уникална парти атмосфера.

От днес стартира и официалният сайт на „Drum'n'jazz", който предоставя детайлна информация за артистите, история на „Drum'n'jazz" и множество свободни за достъп промо-миксове и видеоклипове.

Поради големия интерес билетите на преференциални цени от 15 лв. вече са изчерпани. Билети на цена от 20лв ще бъдат достъпни за закупуване до 22 ноември. На място билетите ще бъдат на цена от 25лв.

Билети може да намерите в столичните магазини Corporide, Vision, „Дюкян меломан", Breakpoint, както и през мрежата на http://www.ticketpro.bg/.