Въпреки тежкия развод, Брад Пит, Анджелина Джоли и шестте им деца имаха много хубави години заедно до раздялата през 2016 г. Повечето те изживяха в имението Los Feliz, Калифорния. По всичко личи, че актьорът вече е готов да се сбогува и със стария си живот и с имота си, който притежава и реконструира почти три десетилетия. Според TMZ, 59-годишният Брад Пит наскоро е продал Los Feliz за 39 милиона долара. Сумата е далеч над 1.7 милиона долара, които той дава, когато купува дома си през 1994 г.

Има ли връзка Анджелина Джоли с милиардера Дейвид Майър де Ротшийлд

Това ли е новият мъж в живота на Анджелина Джоли

Двамата обядваха над три часа заедно

През януари имотът е обявен първоначално за 45 милиона долара, а какво е довело до спада на цената така и не става ясно. Говори се, че актьорът от "Боен клуб" ще се премести от Лос Анджелис в жилище за 40 милиона долара в малкия крайбрежен град Кармел в Северна Калифорния.

Новината за продажбата и преместването идва точно преди влизането в сила от 1 април на новия "данък върху имения" в Лос Анджелис, който според съобщенията е причината за неотдавнашния ръст на хората, бягащи от богатия район.

Снимка 598104

Източник: GettyImages

Новият закон ще изисква тези, които продават имоти на стойност над 5 милиона долара, да плащат 4% данък върху прехвърлянето. Продажбите, които надвишават 10 милиона долара, ще бъдат обложени с 5.5% данък. Събраните пари ще отиват за държавни жилища с надеждата за справяне с нарастващата криза с бездомните в Лос Анджелис. Управата на града си е поставила цел да събере 1 милиард долара, както съобщава Yahoo!

Впечатляващото имение на Брад в Холивуд Хилс е сгушено в затворен комплекс с богата история, която обхваща над 110 години. Построен е от петролен барон през 1910 г. и е мястото, където рок легендата Джими Хендрикс написва своя хит от 1967 г. "May This Be Love". Брад прекарва години в реновиране и изграждане на нови пристройки към имота с екип от архитекти и дизайнери от световна класа.

Брад Пит, Инес де Рамон и как се развива връзката им

Готови ли са Брад Пит и Инес де Рамон за следващата стъпка

Колко сериозни са отношенията им

Твърди се, че самият той участва активно в процеса на проектиране, за да създаде перфектното си жилище. А за да разшири площта, купува и няколко съседни парцела. Основната къща на имота е цели 622 квадратни метра с пет спални и пет бани. Изобилието от дървета и допълнително озеленяване позволява оптимално уединение.