Цяло лято наблюдаваме как Лорън Санчес и Джеф Безос се забавляват на луксозната му яхта, като обикалят почти цяла южна Европа. Двамата дори се сгодиха това лято и прекараха забавно в компания звездни приятели.

Джеф Безос и Лорън Санчес се забавляват с Кейти Пери, Орландо Блум и Ъшър

Необичайната компания за забавления на Джеф Безос и Лорън Санчес

В Европа им харесва

Но идва време и за малко работа, поне според публикациите в социалните медии. В официалния си профил в Instagram Санчес ни осведоми за благотворителните дейности, с които се занимава в Мексико.

Там 53-годишната телевизионна водеща си партнира с организацията This Is About Humanity, която подпомага разделени семейства от двете страни на границата между Мексико и САЩ. "Беше вълнуващо преживяване да прекарам време с тези невероятни деца, които живеят в приюти. Тяхната борбеност и дух докоснаха дълбоко сърцето ми", пише тя.

На снимките виждаме и Нико Гонсалес - 22-годишният син на Санчес от връзката й с футболиста Тони Гонсалес. Нико помага в приготвянето на част от храната за децата в лагерите по границата.

Лорън Санчес и Джеф Безос са заедно от 2018 г. През лятото на тази година те се сгодиха на борда на яхтата му в Европа, а миналата седмица съобщиха, че даряват 100 милиона долара в помощ на пострадалите от пожарите в Хавай.