Лятото на 2023-а е много специално за Джеф Безос и Лорън Санчес. Двамата отпразнуваха годежа си на яхтата на милиардера, докато обикаляха бреговете на Амалфи по-рано този месец. И явно нямат намерение скоро да напускат Европа.

Джеф Безос, Лорън Санчес и романтичната им ваканция в Южна Европа

Секси забавленията на Джеф Безос и Лорън Санчес

Годениците пътуват с яхта из Средиземно море

59-годишният основател на Amazon и 53-годишната журналистка бяха забелязани на вечерна разходка из Дубровник в компанията на Орландо Блум, Кейти Пери и Ъшър. Доста необичайна групичка, както коментират много хора в социалните медии.

Пери и Блум също са в Европа от известно време, като прекараха голяма част от ваканцията си в Сен Тропе във Франция с кратко отскачане до Лондон. Ъшър пък се е присъединил към четворката, след края на първата поредица концерти от участието му като резидент-изпълнител в Лас Вегас.

След разходката им по централния булевард на живописния хърватски град, Безос, Санчес, Пери, Блум и Ъшър са вечеряли заедно в неназован ресторант, където към тях са се присъединили още хора, пишат People.

Преди няколко дни Джеф Безос и годеницата му обявиха, че даряват 100 милиона долара на пострадалите от пожарите на остров Мауи, Хавай.