Логан Пол и брат му Джейк май наистина си мислят, че от влоговете в YouTube могат да станат боксьори. Или поне да се възползват от факта, че много хора плащат, за да ги гледат как се боксират.

Флойд Мейуедър, Логан Пол и боксвият мач между двамата

Флойд Мейуедър наистина ще се бие срещу ютюбър

Очевидно е, че няма невъзможни неща

Каквато и да е истината, резултатът е ясен - и Джейк, и Логан се справят много добре в начинанията си. Е, Логан не чак толкова, защото все още няма победа на ринга, но пък по някакви неведоми пътища Божии успя да си уреди мач с Флойд Мейуедър.

Двамата трябва да се изправят на ринга един срещу друг на 20 февруари, като се надяваме, че никой (по-точно Логан) няма да бъде убит.

Но освен да се готви за боя, Логан Пол хвърля едно око към бъдещето и си набелязва други известни личности, с които да се боксира.

Така е попаднал на видео в социалните мрежи, на което Крис Хемсуърт, който в момента се готви за ролята на Хълк Хоган, тренира и раздава някои друг удар с боксови ръкавици.

Крис Хемсуърт, Хълк Хоган и готов ли е актьорът за ролята в биографичния филм за кечиста

Защо Крис Хемсуърт е толкова нацепен

Дори Хълк Хоган одобрява формата на актьора

Очевидно видяното е напълно достатъчно за ютюбъра, защото в Twitter той написа, че след Мейуедър иска да се боксира именно с Хемсуърт. Това едва ли е възможно, но пък вече наистина малко неща биха ни изненадали.