И без да играе бог, Крис Хемсуърт си е божествен. С тази физика сме сигурни, че не една и две жени го сънуват вечер.

Крис Хемсуърт и Хълк Хоган - актьорът ще изиграе кечиста в биографичен филм

Крис Хемсуърт става кечист

Актьорът ще влезе в ролята на Хълк Хоган

Но точно когато си мислехме, че австралийският актьор не може да стане по-секси... и, бам! Става много по-секси. Как го прави ли? С тренировки и правилно хранене, разбира се.

На една от последните му снимки в Instagram виждаме как Хемсуърт се бори с гигантска гума, а ръцете му ни се струват по-големи отпреди.

Под поста актьорът се шегува, че това всъщност е гигантска поничка, с която прегрешава в деня, отреден за изкушения. В момента e зает със снимките на Spiderhead, където ще си партнира с Джърни Смулет.

В началото на следващата година пък трябва да се заеме с Thor: Love and Thunder, но Крис Хемсуърт намира време и за тренировки.

Крис Хемсуърт, Елза Патаки, тасманийският дявол и как актьорите помогнаха на вида да се завърне в Австралия

Дяволите, на които Крис Хемсуърт помогна

Животинките са на територията на Австралия отново след 3000-годишно прекъсване

И то доста усилени, защото сред следващите му ангажименти ще бъде да снима биографичен филм за една от легендите на кеча - Хълк Хоган. Как и кога ще се случи това в натоварения график на Хемсуърт просто не знаем.

Но е факт, че изглежда брутално нацепен, а и самият той вече каза, че за ролята на Хоган ще трябва да качи доста мускулна маса. Нещо, което не е правил за нито една своя роля до момента.

И очевидно се справя доста добре, защото самият Хълк Хоган е видял снимката му и е останал впечатлен. Легендарния кечист публикува в профила си в Twitter две свои снимки от най-добрите си години на ринга и две на трениращия Хемсуърт.

Furiosa, Аня Тейлър-Джой, Крис Хемсуърт, Яя Абдул-Матийн II и актьорите, които ще участват в предисторията на "Лудият Макс: Пътят на яростта"

Аня Тейлър-Джой заменя Чарлийз Терон

Крис Хемсуърт и Яя Абдул-Матийн II ще правят компания на актрисата във Furiosa

Смята и че Крис Хемсуърт е вече готов за ролята. Поне физически, защото се шегува, че не е сигурен дали актьорът изглежда достатъчно добре като цяло, за да го изиграе.