Флойд Мейуедър определено е сред най-добрите боксьори през последните 20 (ако не и повече) години. Съвсем логично, получава и много, ама наистина много пари за уменията си.

Джейк Пол, Флойд Мейуедър и суматохата, която двамата създадоха

Защо Джейк Пол свали шапката на Флойд Мейуедър

Нови изпълнения за публиката

И продължава да го прави, въпреки че през 2017 г. официално се отказа от професионалния бокс. Но през определено време си намира по някой друг съперник, за да си докара още някой друг милион.

Последната жертва на Мейуедър трябваше да бъде Логан Пол, а срещата между двамата се изигра през уикенда. Ютюбърът може и да имаше преимущество във височината и теглото, но уменията на ринга не могат да бъдат сравнявани.

Съвсем очаквано, мачът между тях завърши без победител, като заплатилите да гледат как боксьор и ютюбър се млатят останаха само с шоуто и доста "хвърчащи във въздуха" удари от страна на Пол.

Логично - повече удари в целта успя да нанесе Флойд Мейуедър, но и Логан Пол показа, че през последните няколко месеца не си е губил времето.

Освен завидна физическа форма, Пол показа нелоши за влогър боксови умения и успя да нанесе някой и друг удар на Мейуедър. След мача Логан заяви, че мечтите могат да станат реалност, а неговото постижение е най-добрият пример за това.